Pohjolan Mehiläishoitajajien kotisivut
Pohjolan Mehiläishoitajajien kotisivut

Hallitus


Puheenjohtaja

Juha Vuorio

Olen mm. Oulun (Oulujoen) Kirkkokankaalla mehiläishoitoa harjoittava diplomi-insinööri. Tarhaan tummia pohjolan mehiläisiä. Puutarhanhoito on myös lähellä sydäntäni.

  • 040 500 6955
  • jjvuorio@gmail.com

Johtokunta
Varapuheenjohtaja

Pertti Harmaala

Luonto on monella tapaa osa elämääni. Mehiläistarhauksen aloitin kesällä 2013. Vuonna 2018 suoritin mehiläistarhauksen ammattitutkinnon Haapajärven JEDUssa. Hunajani voitti Suomen paras hunaja -tittelin 2018. Tarhaukseeni voi käydä tutustumassa blogissani.

  • 040 6781181
  • perrti.harmaala@gmail.com

Johtokunta
Sihteeri

Timo Hampinen

“Olen mehiläisalasta innostunut insinööri ja erämies. Aloitin harrastamisen 2018. Tarhani sijaitsee Muhoksella. Haluan osallistua aktiivisesti mehiläisalan toimintaan.”


johtokunta
Taloudenhoitaja

Hannu Luukinen

“Aloitin mehiläistarhauksen keväällä 2009. Tarhaan pääasiassa krainilaisia mehiläisiä Limingassa ja Tyrnävällä. Olen Suomen mehiläishoitajain liiton puheenjohtaja. Tarkemmin tarhauksestani sivuillani.”

  • 040 8311 005
  • hannu.luukinen@uaz.fi

Jäsenet


Hallituksen jäsen

Sanna Kurvinen

Iiläinen Sanna aloitti uutena hallituksen jäsenenä vuoden 2023 alussa.

Päivitämme tietoja lähiaikoina.


Hallituksen toimihenkilö

Mari Tuokkola

“Innostuimme mieheni kanssa mehiläisten hoidosta vuonna 2018. Tarhat sijaitsevat Paavolassa ja sen lähialueilla. Meillä on tuotemerkki ja kova into oppia alasta jatkuvasti lisää. Olen Oulun seurakuntayhtymässä Kirkon keskusteluavun toiminnanohjaaja sekä yhteisötyöntekijä. Mehiläistenhoito on mukava ja mielenkiintoinen harrastus ja vastapaino työlle.”


Hallituksen jäsen ja tautivastaava

Karri Pyhtilä

Karri Pyhtilä aloitti mehiläistarhauksen keväällä 2014 Pohmen järjestämällä mehiläishoidon peruskurssilla. Karri asuu Kiimingin Alakylässä missä myös hänen mehiläistarhansa sijaitsevat. Puutarhassa ja parilla muulla tarhapaikalla pörisevät italialaiset leidit.